thehuset danielsson


Hej!
Thehuset är vår lilla oas mitt i Stockholms city. Vi är så glada för alla våra fina stamkunder, besökande turister och alla er som känner doften av te och kaffe och kommer in för ett spontanbesök. Nu har vi drivit Thehuset i 30 år! Det ska vi så klart fira och hoppas att ni vill fira med oss. Med tanke på de rådande omständigheterna har vi valt att avvakta med 30-årsjubileet tillsvidare. Tills dess är ni alla förstås varmt välkomna att handla av oss, både här på thehusetdanielsson.se och i butiken. 
Bästa hälsningar Barbro och Patric med personal.


I vår butik på Kungsgatan 51 i Stockholm kan du botanisera bland te, kaffe, mängder av tillbehör och godsaker. Våra teburkar är alltid nyfyllda och vi maler kaffebönorna enligt dina önskemål. Vi har många olika tekannor, tesilar, koppar och muggar, dekorativa kaffe- och teburkar, marmelader, kex, choklad och mycket annat. Här kan du hitta presenter till alla tillfällen, sätta guldkant på din egen dag och försäkra dig om att du inte står utan det godaste frukostteet.

Vi ses!

Om Covid-19

Vi följer rekommendationerna och har rutiner för våra medarbetare när det gäller hygienen både i online-verksamheten och för hur de ska bemöta våra kunder i butiken. De stannar hemma om de är sjuka. Gör det du också.

När du kommer in till oss på Thehuset hjälper vi dig precis som vanligt. Men vi håller lite större avstånd till dig. Vi ber dig som kund hjälpa oss genom att ta hänsyn till våra medarbetare och andra kunder genom extra avstånd.

Tack för ett gott samarbete!


Normala öppettider:

Mån - Fre: 10.00 - 18.00

Lördag: 10. 00 - 16.00